Easy Clearance | Despre Noi
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Despre Noi

Learn about our history and work
Shot of two businessmen having an office meeting

Misiunea Noastra

În calitate de comisionar vamal, datoria noastră zilnică este aceea de a ne asigura că bunurile clienţilor pot fi transportate uşor şi depozitate în conformitate cu legislaţia vamală în vigoare.  Personalul nostru cunoaşte legislaţia vamală naţională şi  regulile internaţionale şi poate oferi clienţilor consultanţa necesară. Suntem in permanentă informati asupra legislaţiei în vigoare şi ne adaptam cerintelor clienţiilor.

Servicii de Consultanta

Pe lângă administrarea declaraţiilor dumneavoastră vamale, puteţi conta pe noi pentru consultanţă în următoarele domenii:

  • Licenţe şi autorizaţii (inclusiv aplicaţii şi optimizare)
  • Valoarea în vamă
  • Origine
  • Informaţii tarifare obligatorii
  • Returnarea documentelor
  • Depozite de garanţii
  • Produse cu dublă utilizare
Cropped shot of two businesspeople shaking hands during a meeting in the boardroom
confidence-full-2340

Easy Customs – Echipa Expertilor

EASY CLEARANCE SRL vă pune la dispoziţie întreaga gamă de servicii vamale, indiferent că este vorba de importuri şi exporturi din ţările care nu fac parte din Uniunea Europeană, carnete TIR, documente de transport, declaraţia sumară de intrare, Intrastat sau alte operaţii necesare traficului de mărfuri interne si internationale.

Oportunitati de Cariera

Daca ai spirit de echipa, atitudine pozitiva, daca esti flexibil, comunicativ si persuasiv, daca pretuiesti cinstea si responsabilitatea, atunci vino alaturi de noi. La Easy Clearance vei gasi  o echipa tanara, puternica, motivata, careia ii plac provocarile si care stie sa se bucure la maximum pentru fiecare reusita.

Trimite un CV insotit de o scrisoare de intentie mentionand postul vizat la urmatoarea adresa de e-mail: ……………..

nintchdbpict000327105379
    Sorry, no posts matched your criteria.